Tilføj en ny e-fakturakunde til dit kunderegister

1. Klik enten på Kunderegister – Søg efter & tilføj kunder i menuen til venstre, eller tag genvejen Tilføj kunder på startsiden.

Tilføj en ny e-fakturakunde til dit kunderegister

2. I søgefeltet kan du søge efter den virksomhed som du vil tilføje. Du kan søge efter virksomhedens navn, organisationsnummer, momsregistreringsnummer eller EAN-kode på den e-fakturakunde du vil tilføje. Du kan udvide dine søgekriterierne ved at markere det du vil søge efter under Advanceret søgefilter

Hvis du er usikker på at den virksomhed som vises i søgeresultatet er den kunde du vil tilføje kan du kontrollere det ved at klikke på navnet i listen. Detaljeret information om virksomheden vises længst nede på siden.

Tilføj en ny e-fakturakunde til dit kunderegister

3. Når du har fundet den e-fakturakunde som du søger, klikker du på Tilføj. Kunden får statussen Afventer godkendelse og tilføjes til dit kunderegister.

Tilføj en ny e-fakturakunde til dit kunderegister

Når kunden er klar til at modtage e-fakturaer fra dig får du en meddelelse i Pagero Online, som indeholder en bekræftelse, samt eventuelle personlige meddelelser fra kunden. Du kan når som helst se statussen på dine tilføjet kunder ved at søge i dit kunderegister i Pagero Online. Du kan også når som helst tilføje eller ændre indstillingsalternativerne for kunder ved at klikke på Indstillinger til højre for hver kunde i dit kunderegister.