Asiakastilauksen käsittely

Klikkaa joko Pagero Web PortalKäsittele asiakastilauksia tai käytä oikopolkua Käsittele asiakastilauksia kotisivulla.

Asiakastilauksen_kasittely_1

Sivulla Käsittele asiakastilauksia näytetään saapuneiden tilauksien hakutulos. Valitse haluamasi tilaus saadaksesi lisää toimintomahdollisuuksia.

Asiakastilauksen_kasittely_2

Hyväksy / Hylkää tilaus – Valitse haluatko hyväksyä tai hylätä tilauksen ja automaattinen tilausvahvistus luodaan. Tässä vaiheessa ei muutoksia voi tehdä, tilaus joko hyväksytään tai hylätään. Kun tilausvahvistus luodaan, näytetään sivu dokumenttien hyväksynnälle ja lähetykselle.

Asiakastilauksen_kasittely_3

Esikatsele dokumentti klikkaamalla PDF ikonia. Klikkaa tilauksen riviä nähdäksesi yksityiskohtaisempaa tietoa dokumentista.

Tarkista dokumentti ja paina Lähetä hyväksyäksesi ja lähettääksesi tilausvahvistus.

Luo lähetysluettelo –lähetysluettelo luodaan automaattisesti tilauksella olevien tietojen pohjalta.

Esikatsele dokumentti klikkaamalla PDF ikonia. Klikkaa tilauksen riviä nähdäksesi yksityiskohtaisempaa tietoa dokumentista.

Tarkista dokumentti ja paina Lähetä hyväksyäksesi ja lähettääksesi lähetysluettelo.

Luo lasku – Klikkaa Luo lasku ja tilauksen tiedot siirretään automaattisesti laskulomakkeelle Pageron laskuportaalissa. Laskun tiedot täytetään automaattisesti tilaussanoman tietojen pohjalta. Täydennä puuttuvat tiedot , kuten laskunnumero eräpäivä ja ALV. Laskun ollessa valmis, hyväksy ja lähetä se.

Ohje kuinka luot ja lähetät laskun.