Aktivoi Pagero Online -käyttäjätilisi

1. Saat sähköpostin, kun yrityksesi on rekisteröity. Sähköposti sisältää Pagero Online –käyttäjätilisi aktivointilinkin.
  2. Napsauta linkkiä. Kun olet lukenut ja hyväksynyt sopimuksen, valitse salasana ja klikkaa Pagero Onlineen.
  3. Kirjaudu sisään Pagero Onlineen. Voit muuttaa salasanasi kohdassa Asetukset – Käyttäjäasetukset.

Aktivoi_Pagero_Online_kayttajatilisi_1

4. Mene kohtaan Asetukset – Yritystiedot ja täydennä yritystietosi.

Aktivoi_Pagero_Online_kayttajatilisi_2