Lisää uusi verkkolasku vastaanottaja asiakasrekisteriin

1. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Asiakasrekisteri – Etsi vastaanottaja tai vaihtoehtoisesti Lisää asiakas –pikakuvaketta aloitussivulla.

Lisää_uusi_verkkolaskuvastaanottaja_asiakasrekisteriisi_1

2. Hakukentässä voit etsiä yrityksen, jonka haluat lisätä verkkolasku vastaanottajaksi. Voit etsiä vastaanottajaa yritysnimen, y-tunnuksen, alv-tunnuksen tai EAN-koodin perusteella. Voit laajentaa hakuehtoja rastittamalla lisätietoja kohdassa Laajennetut hakuehdot.

Mikäli et ole varma, onko hakutuloksista saamasi yritys oikea, voit tarkistaa asian klikkaamalla nimeä listassa. Sivun alareunaan tulee yksityiskohtaista tietoa yrityksestä.

Lisää_uusi_verkkolaskuvastaanottaja_asiakasrekisteriisi_2

3. Kun olen löytänyt etsimäsi verkkolasku vastaanottajan, napsauta Lisää. Vastaanottaja lisätään asiakasrekisteriin ja sen statukseksi tulee Odottaa hyväksyntää.

Lisää_uusi_verkkolaskuvastaanottaja_asiakasrekisteriisi_3

Kun vastaanottaja on valmis vastaanottamaan verkkolaskuja, saat Pagero Onlinelta viestin, joka sisältää vahvistuksen sekä mahdollisesti henkilökohtaisen viestin vastaanottajalta.

Voit millointahansa, nähdä lisäämäsi vastaanottajien statuksen asiakasrekisteristäsi Pagero Onlinessa.

Voit myös milloin tahansa lisätä tai muuttaa vastaanottajan asetuksia napsauttamalla Asetukset-painiketta oikealla kunkin vastaanottajan kohdalla asiakasrekisterissäsi.