Onboarding Inbound (SVENSKA)

I introduktionsfilmen ”Inbound” tittar vi närmare på hur man tar emot sina inkommande filer ifrån banken så som återrapporter och kundinbetalningar i tex Camt 053,054 eller LB-Åter och BgMax.

Inboundvyn

Det finns två olika statusar under Inbound vyn i Pagero Online.

To be handled innebär filer som inte har hanterats ännu

Fetched innebär filer som redan har hämtats hem

Har ni valt "Fetched" finns det två filter ni kan använda för att hjälpa er hitta rätt fil. Ni kan filtrera mellan olika datum under "From date" och "To date" och även vilken dokument typ det gäller under "Document type"

För att hämta hem filer väljer filen i vyn till vänster, då får ni upp mer information till höger. Då kan ni trycka på "Presentation" för att få fram PDF-presentationen av filen och "Download file" för att få hem själva filen för att läsa in i ert affärssystem.