Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Pagero tarjoaa vapaaehtoista kaksivaiheista tunnistautumista kaikille Pagero Online -palvelun käyttäjille. Kaksivaiheinen tunnistautuminen luo lisäturvaa yrityksenne käyttäjätileille.

Kaksivaiheisessa tunnistautumisessa käyttäjä syöttää kirjautumisvaiheessa ensin käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Tämän jälkeen heidän sähköpostiosoitteeseen saapuu viesti, jonka linkkiä klikkaamalla he pääsevät kirjautumaan palveluun sisään.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto

Ainoastaan yrityksen pääkäyttäjäoikeudet omaavat henkilöt pystyvät hallinnoimaan yrityksen käyttäjätilejä. Huomatkaa, että kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto asettaa sen päälle yrityksenne kaikille käyttäjille. Saatte aktivoitua kaksivaiheisen tunnistautumisen näin:

1. Kirjautukaa Pagero Onlineen.

2. Siirtykää kohtaan Asetukset > Yritystiedot > Security Settings.

3. Siirtykää asetukseen Company authentication method ja valitkaa Two-factor authentication sekä Email.

4. Muistakaa tallentaa muutokset sivun alareunasta.