En pääse kirjautumaan Pagero Onlineen

Unohtunut salasana

Mikäli olette unohtaneet salasananne Pagero Onlineen, tulee teidän palauttaa se. Pystytte tekemään sen kirjautumissivuillamme. Palauttamista varten teidän tarvitsee muistaa ainoastaan käyttäjätunnuksenne.

1. Palauttaaksenne salasananne, siirtykää osoitteeseen: http://www.pageroonline.com/. Täyttäkää käyttäjätunnuksenne ja painakaa "continue".

2. Valitkaa "Forgot your password".

3. Valitkaa "Reset password." Tämä lähettää käyttäjätunnukseenne yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen viestin uuden salasanan valitsemista varten. Mikäli viestiä ei ole saapunut kymmenessä minuutissa, tarkistakaa roskapostikansionne. Viestin lähettäjänä näkyy noreply@pagero.com.

4. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääsette valitsemaan uuden salasanan. Kun uusi salasana täyttää turvallisuusvaatimukset, pystytte jälleen kirjautumaan sisään Pagero Onlineen. Huomatkaa, että mikäli olette tallentaneet selaimeenne Pagero Online -kirjautumistietonne, teidän tulee päivittää myös nämä vastaamaan uusia tietoja.

Unohtunut käyttäjätunnus

Mikäli olette unohtaneet käyttäjätunnuksenne Pagero Onlineen, tulee teidän olla yhteydessä:

1. Yrityksenne Pagero Online pääkäyttäjään, jolla on oikeudet käyttäjätunnusten hallintaan.

2. Pageron tukeen joko sähköpostitse osoitteeseen support@pagero.com tai soittamalla numeroon +358102195579. Huomatkaa, että mikäli emme pysty todentamaan henkilöllisyyttänne, tulee teidän olla yhteydessä yrityksenne pääkäyttäjään.

Saatuanne käyttäjätunnuksenne, teidän tulee vielä palauttaa salasananne yllä mainittujen ohjeiden mukaisesti.

En vieläkään pysty kirjautumaan tai tilini on lukittu

Jos edellämainitut toimenpiteet eivät auttaneet, olkaa yhteydessä Pageron tukeen. Liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen käyttäjätunnukset menevät lukkoon. Pageron tuki voi auttaa tilin lukituksen poistamisessa.