Minulla ei ole pääsyä tiettyihin Pagero Onlinen palveluihin, kuinka voin muuttaa pääsyoikeuksia?

Pagero Onlinessa käytettävissä olevat toiminnot riippuvat siitä, mitä käyttöoikeuksia käyttäjätilillesi on myönnetty. Lähetettyjen ja saapuneiden dokumenttien tarkasteleminen vaativat molemmat oman käyttöoikeuden, kuten myös erityyppisten dokumenttien tarkastelu (lasku, tilaussanoma).

Käyttäjien käyttöoikeuksien päivittämiseksi, tulee teillä olla pääkäyttäjän oikeudet Pagero Onlinessa. Käyttäjien oikeuksien hallinta tapahtuu kohdasta Asetukset > Käyttäjä > Näytä käyttäjä.

Täältä löydätte luettelon kaikista yrityksenne käyttäjistä. Napsauta muokattavaa käyttäjää niin saatte luettelon kaikista saatavilla olevista käyttöoikeuksista, joista voitte valita. Kun olette tehneet muutokset, napsauttakaa tallenna.

Käyttöoikeuksien muuttaminen yritysryhmässä

Mikäli yrityksenne kuuluu yritysryhmään, pääkäyttäjät eivät pysty muuttamaan käyttäjien oikeuksia. Sen sijaan yrityksen pääkäyttäjän on lähetettävä tukipyyntö Pageron tukeen pyytäen tarvittavia muutoksia. Tämä koskee sekä käyttöoikeuksia että pääsyä muihin yrityksiin yritysryhmässä.