Pagero-viestit

Pagero-viestit ovat ilmoituksia, jotka lähetetään toimenpiteitänne odottavien Pagero-tilin tapahtumien vuoksi. Nähdäksesi nämä viestit Pagero Onlinessa, valitse yksinkertaisesti Viestit vasemmanpuoleisesta valikosta. Saat myös sähköpostin ilmoittaen uudesta viestistä Pagero Onlinessa.

Viestien asetukset

Voitte valita, kuinka usein saatte sähköposti-ilmoituksia saapuneista viesteistä ja mihin sähköpostiosoitteeseen ne lähetetään päivittämällä yrityksen ja käyttäjien asetuksia. Huomatkaa, että yrityksen asetusten hallinnointiin teillä tulee olla pääkäyttäjän oikeudet.

Oman käyttäjätilin asetuksia varten, siirtykää kohtaan Asetukset --> Asetukset --> Käyttäjäasetukset. Täältä pääsette valitsemaan haluatteko saada ilmoituksia Pageron viesteistä.

Koko yrityksenne asetuksia pääsette puolestaan muokkaamaan kohdasta Asetukset > Asetukset > Yritysasetukset. Näitä asetuksia pääsee tarkastelemaan ainoastaan yrityksenne pääkäyttäjät Sähköposti-ilmoituksía koskevat asetukset löytyvät kahdelta eri välilehdeltä.

Yleistä > Sähköposti

Notifications > Inbox email notification

Viestit koskien asiakirjojasi Pagero Onlinessa

Jos lähettämänne dokumentti kohtaa virheen, saat virheraportin joka toimitetaan Pagero-viestinä. Näihin sisältyvät dokumentit, jotka ovat pysähtyneet Pageron sisäiseen virheeseen, sekä ne jotka vastaanottava verkkolaskuoperaattori on hylännyt.

Jos teillä on käsittelemättömiä virheellisiä dokumentteja, saatte muistutuksia niistä kunnes dokumentit on poistettu tai lähetetty onnistuneesti uudelleen.

Viestit koskien noutamattomia dokumentteja

Mikäli teillä on asetus Daily reminder notification tilassa ON, lähettää järjestelmä automaattisesti päivittäisiä viestejä noutamattomista dokumenteista niin kauan kunnes ne on noudettu.

Viestit asiakas- ja toimittajahakemistopyynnöistä

Jos käytätte Pagero Onlinessa palveluita Ehdota uutta asiakasta tai Ehdota uutta toimittajaa saadaksenne toimittajanne tai asiakkaanne lisättyä Pageron julkiseen hakemistoon, saatte Pagero-viestin kun pyyntönne on käsitelty. Viesti ilmoittaa teillä hyväksyttiinkö vai hylättiinkö pyyntö.

Jos teillä on suljettu asiakas- tai toimittajahakemisto, saatte myös viestejä aina kun asiakas tai toimittaja pyytää lisäämään teidät heidän omaan hakemistoonsa Pagero Onlinessa.