Miksi kirjautumiskenttäni puuttuvat Pagero Onlinessa?

Mikäli et näe kenttiä käyttäjätietojesi (joko käyttäjänimi tai salasana) syöttämistä varten Pagero Onlinen kirjautumissivulla, sinun tulisi tyhjentää sivuston tiedot ja evästeet Pagero Onlinen kohdalta. Tämän jälkeen muista hyväksyä evästepolitiikka Pageron verkkosivustolla seuraavalla kirjautumiskerralla. Prosessi voi hieman vaihdella käyttämäsi verkkoselaimen mukaan, joten tässä artikkelissa ohjeistetaan prosessi käytetyimpien selainten osalta.

Evästeiden poistamiseksi Pagero Onlinesta suosittelemme, että noudatat alla olevia kuvia. Suosittelemme myös, että suljet verkkoselaimen kokonaan kaikkien vaiheiden noudattamisen jälkeen varmistaaksesi, että selain on päivittänyt uudet evästeet selaimelle.

Jos koet edelleen ongelmia oppaan seuraamisen jälkeen, suosittelemme tarkistamaan myös, oliko selain suljettu viime kerralla kokonaan tarkastelemalla selaimen prosessia Windowsin ohjelmassa "Tehtävienhallinta". Varmista, että kaikki selaimen prosessit ovat suljettuina ennen kuin yrität kirjautua Pagero Onlineen uudelleen.

Google Chrome:

Microsoft Edge:

Firefox: