Palveluiden tilan päivitykset

Palveluiden tilan -osiosta pystytte sekä tarkistamaan sovellusalustamme ja palveluidemme ajankohtaisen tilan sekä tilaamaan tilannepäivitykset sähköpostiinne. Täältä löydätte myös tietoa mahdollisista häiriöistä sekä ylläpidon aikautaulusta.

Mistä löydätte Palveluidemme tilan?

Palveluide tila löytyy Support Centerin etusivun keskimmäisestä laatikosta, tai suoraan osoitteesta https://status.pagero.com/. Täältä löydätte palveduimme ajankohtaisen tilan sekä tietoa ratkaistuista häiriöistä.

Päivitysten tilaaminen

Jotta pysytte ajan tasalla palveluidemme toimivuudesta, suosittelemme tilaamaan päivitykset sähköpostiinne. Pystytte tekemään sen näin:

1. Klikatkaa sivun oikealla reunalla olevaa nappia "Subscribe to updates"
  2. Ilmoittakaa sähköpostiosoitteenne ja painakaa "Subscribe via email"

Valmista! Saatte tästä eteenpäin ilmoitukset mahdollisista häiriöistä suoraan sähköpostiinne.