Laskujen vastaanottaminen Pagero Connectilla

Automaattinen käsittely
Laskut päätyvät kohdassa Asetukset> Saapuvatmääritettyyn hakemistoon. Kohdassa Näkymät > Saapuvat > Noudetut voitte hallita noudettuja laskujasi.

Manuaalinen käsittely

1. Katsellaksenne saapuneita, mutta noutamattomia laskuja napsauta Näkymät > Saapuvat > Noutamattomat.
  2. Napsauta Lataa kaikki noutaaksesi kaikki laskut. Mikäli haluat noutaa vain tietyt laskut, valitse Lataa valitut.

Noudetut laskut
Kohdassa Saapuvat > Noudetut laskut voitte nähdä, mitkä laskut on noudettu. Sieltä saatte myös lisätietoja laskun liitetiedostoista. Klikatkaa Näytä kohdelasku saadaksenne ladattua laskun PDF-kuvan. Huomioittehan että laskut ovat haettavissa enintään 90 päivää ilman Pagero earkistoa -palvelua.