Kuinka pystyn lähettämään laskun joka pysähtyi virheeseen?

Siirtykää sivulle Omat tiedostot > Käsittele virheelliset dokumentit.
Valitkaa luettelosta dokumentti napsauttamalla sitä. Voitte myös etsiä asiakirjaa esimerkiksi dokumentin numeron perusteella. Jos dokumentissa on korjattavissa oleva virhe (kuvassa punaisella merkitty osio) näkyvillä, pystytte syöttämään uudet arvot virheellisten tilalle. Kun uudet arvot on syötetty, napsauttakaa Resend document -painiketta.

Mikäli saamanne virhe ei ole mahdollista korjata suoraan Pagero Onlinessa, löydätte vinkkejä virheellisten dokumenttien käsittelemiseen täältä: Virheellisten dokumenttien käsittely Pagero Onlinessa.