Kirjautumisongelmat

Unohtunut salasana

1. Pääsette palauttamaan unohtuneen Pagero Portaalin salasanan siirtymällä  Pagero Onlinen kirjautumissivulle.
  2. Seuraavalla sivulla syöttäkää käyttäjätunnuksenne ja valitkaa Continue.
  3. Valitkaa Forgot your password?
  4. Valitkaa Reset password.
  5. Tämä lähettää käyttäjätunnukseenne yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen linkin, jolla pääsette valitsemaan uuden salasanan. Viestin saapumisessa voi kestää muutama minuutti, ja jos sitä ei näy, kannattaa tarkistaa vielä roskapostikansio. Viesti sisältää linkin, jota klikkaamalla pääsette valitsemaan uuden salasanan.
  6. Oletusselaimeenne aukeavalla sivulla kerrotaan vaatimukset: Salasanan tulee olla vähintään 10 merkkiä pitkä, sekä lisäksi seuraavista vähintää 3/4 vaatimusta tulee täyttää:
  • Vähintään 1 pieni kirjain
  • Vähintään 1 iso kirjain
  • Vähintään 1 numero
  • Vähintään 1 erikosmerkki

Unohtunut käyttäjätunnus

Jos olette unohtaneet käyttäjätunnuksenne Pagero Onlineen, tulee teidän olla yhteydessä joko yrityksenne pääkäyttäjään tai Pageron tukeen. Saatuanne käyttäjätunnuksenne, teidän kannattaa myös päivittää salaasananne yllä mainittujen ohjeiden avulla.

Käyttäjätili lukossa

Mikäli saatte kirjautuessa tiedon, että käyttäjätilinne on lukossa, tulee teidän olla yhteydessä Pageron tukeen. Käyttäjätilit lukkiutuvat liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen.