Legg til en ny e-fakturamottaker i ditt kunderegister

1. Klikk enten på Kunderegister – søk mottaker i menyen til venstre, eller klikk på snarveien Legg til kunde på startsiden.Legg til en ny e-fakturamottaker i ditt kunderegister
  2. I søkefeltet kan du søke etter den bedriften du vil legge til. Du kan søke etter bedriftens navn, organisasjonsnummer, momsregistreringsnummer eller EAN-koden på den e-fakturamottakeren du vil legge til. Du kan utvide søkekriteriene ved å legge til den informasjonen du vil søke på under Avansert søkefilter.Hvis du er usikker på om den bedriften som kommer opp i søkeresultatet er den mottakeren du vil legge til, kan du kontrollere det ved å klikke på navnet i listen. Detaljert informasjon om bedriften vil da vises nederst på siden.Legg til en ny e-fakturamottaker i ditt kunderegister
  3. Når du har funnet den e-fakturamottakeren du leter etter, klikker du på Legg til. Mottakeren får status Venter på godkjenning og legges til i ditt kunderegister.Legg til en ny e-fakturamottaker i ditt kunderegister

Når mottakeren er klar for å ta imot e-fakturaer fra deg får du en melding i Pagero Online som inneholder en bekreftelse og eventuelt en personlig melding fra mottakeren.

Du kan når som helst se status for dine tillagte mottakere ved å søke i ditt kunderegister i Pagero Online.

Du kan også når som helst legge til eller endre innstillingsalternativene for mottakeren ved å klikke på Innstillinger til høyre for hver mottaker i ditt kunderegister.