Legg til ny bruker i Pagero Online

Hvis du ønsker å legge til en ny bruker i Pagero Online, kontroller først at dere har nok brukerlisenser i avtalen deres. Det er kun selskapets administratorer som kan legge til en ny bruker.

Logg inn på www.pageroonline.com og gå til Innstillinger – Brukere – Ny bruker. Fyll i opplysningene som kreves og avslutt. Hvis dere ikke har mange nok brukerlisenser, vennligst ta kontakt med deres selger/kontakt på Pagero eller Pagero Support.