Aktivera ditt Pagero Online-konto

1. När ditt företag har blivit registrerat skickas ett mail till din e-postadress. I mailet hittar du en länk för att aktivera ditt användarkonto i Pagero Online.
  2. Klicka på länken. När du har läst igenom och godkänt avtalet väljer du lösenord och går sedan vidare till Pagero Online.
  3. Logga in i Pagero Online. Du kan ändra lösenordet via Inställningar – Användaruppgifter.

Aktivera ditt Pagero Online-konto

4. Gå till Inställningar Företagsuppgifter för att komplettera dina företagsuppgifter.

Aktivera ditt Pagero Online-konto