Lägg till en ny e-fakturamottagare i ditt kundregister

1. Klicka antingen på Kundregister – Sök & Lägg till kunder i menyn till vänster, eller på genvägen Lägg till kund på startsidan.

Lägg_till_en_ny_ e-fakturamottagare_ i_ditt_kundregister_3

2. I sökfältet kan du söka efter det företag som du vill lägga till. Du kan söka efter företagsnamn, organisationsnummer, momsregistreringsnummer eller EAN-koden på den e-fakturamottagare du vill lägga till. Du kan utöka sökkriterierna genom att bocka i den tilläggsinformation du vill söka på under Avancerat sökfilter.

Om du är osäker på om det företag som visas i sökresultatet är den mottagare du vill lägga till kan du kontrollera det genom att klicka på namnet i listan. Detaljerad information om företaget visas då längst ner på sidan.

lägg_till_en_ny_efaktura_mottagare_i_ditt_kundregister_2

3.  När du har hittat den e-fakturamottagare som du söker klickar du på Lägg till. Mottagaren får status Inväntar godkännande och läggs i ditt kundregister.

Lägg till en ny e-fakturamottagare i ditt kundregister

När mottagaren är redo att ta emot e-fakturor från dig får du ett meddelande i Pagero Online som innehåller en bekräftelse samt eventuellt personligt meddelande från mottagaren.

Du kan när som helst se status för dina upplagda mottagare genom att söka i ditt kundregister i Pagero Online.

Du kan också när som helst komplettera eller ändra inställningsalternativen för mottagaren genom att klicka på Inställningar till höger om varje mottagare i ditt kundregister.